Timpul își pune amprenta asupra tuturor .  Cel mai nou tratament împotriva îmbătrânirii, Prgf –Endoret, folosit de mai toate celebritățile de la Hollywood este un tratament estetic natural. Celulele sunt stimulate să producă o cantitate mai mare de colagen natural și acid hialuronic. Astfel, la doar câteva ore după procedură, aspectul pielii se îmbunătățește vizibil, aceasta devine mult mai hidratată și mai sănătoasă.

Acest tratament revoluționar regenerează tenul, reduce ridurile și produce un aspect mult mai sănătos al pielii. Procedura este bazată pe injecții cu propriul sânge al pacientului. Folosind concentrații mici de plasmă obținută prin centrifugarea sângelui, se pot reduce efectele trecerii anilor.

Celulele existente în piele sunt stimulate pentru a produce colagen natural și acid hialuronic. Pielea este vizibil îmbunătățită, mult mai hidratată și mai sănătoasă. Datorită faptului că plasma este obținută din sângele pacientului, rezultatul este spectaculos și nu se poate pune problema de reacții alergice, respingere a tratamentului sau pierdere a expresiei faciale.

Procedura este foarte simplă. După consultație se recoltează o mostră de sânge, se centrifughează și se separă celulele roșii, celulele albe și plasma ce va fi utilizată ulterior în procesul de regenerare a tenului.

Pentru administrarea plasmei se aplică un anestezic local, astfel încât pacientul să nu simtă niciun disconfort pe durata tratamentului. Urmează apoi injectarea plasmei în noile celule care se formează sub piele. Acest lucru ajută la maximizarea efectului de regenerare.

Tratamentul cu injecții Prgf- Endoret este recomandat ca metodă preventivă începând cu vârsta de 35 de ani pentru a încetini procesul de îmbătrânire a pielii sau de la 45 de ani pentru a regenera și corecta imperfecțiunile.

Așadar, dacă vă doriți un ten mult mai luminos, sănătos și fără imperfecțiuni, puteți apela cu încredere la tratamentul Prgf-Endoret. Utilizând chiar sângele dumneavoastră, acesta nu afectează pielea în niciun mod, ba mai mult o face să fie mult mai sănătoasă.

emisiune
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau