Fumători sau nu, cu toţii ne confruntăm cu nevoia de albire a dinţilor la un moment dat. Chiar dacă efectuăm un periaj corect de minim două ori pe zi şi folosim şi alte produse pe parcursul zilei – ața dentară şi apa de gură – dantura noastră îşi pierde din strălucire şi are nevoie de o îngrijire atentă. Evoluția societății aduce, pe lângă exigențe de ordin profesional, material, statutar noi provocări legate de propria imagine. „Trend”-ul face presiuni asupra „look”-ului nu numai din punct de vedere vestimentar, ci și din punct de vedere cosmetic, în aceasta categorie intrând din ce în ce mai mult în atenție estetică dentara. O dantură strălucitoare, cu dinți foarte albi, este visul oricui.

Este bine să ne albim dinţii? Cum s-a schimbat această tehnologie de-a lungul timpului? – sunt câteva dintre întrebările la care o să vă răspundem. Observăm o percepție general greșită, cum că, dacă vrei să îți albești dinții, o să  îți strici smalțul și o să apară sensibilitatea dentară.

Trebuie să facem o diferență clară între modul în care fiecare pacient poate să își facă o albire singur, acasă,  și o albire profesionistă, executată de un medic stomatolog. Albirea în cabinetul stomatologic  are efect de îndepărtare a petelor colorate de pe dinți, fără să afecteze smalțul dinților.

În momentul în care vrei să apelezi la albirea dinților acasă,  fără supravegherea atentă a unui specialist, există riscul să iți faci mai mult rău.

De aceea, este recomandat ca albirea dentară să se facă într-un cabinet stomatologic unde există lampa Zoom, prin care se obţin cele mai  bune, rapide şi durabile rezultate. Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dinților, lampa Zoom oferă , în doar 60 de minute, rezultate net superioare, care se păstrează timp îndelungat.

emisiune
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau